Beglazing

Hermans & Huijgens levert beglazing in alle mogelijke soorten en maten. De montage en eventuele herstelwerkzaamheden voeren wij, ook op hoogte, uit met eigen specialisten. We stemmen het advies af op uw wensen op het gebied van isolatie, veiligheid en/of uitstraling. Om zeker te zijn van een gewenst resultaat adviseren wij u graag!

KEUZE EN MOGELIJKHEDEN

Vanzelfsprekend kan Hermans & Huijgens verscheidene soorten beglazing leveren en plaatsen. Gefigureerd glas, gehard glas (waarbij rekening gehouden wordt met de veiligheid; doorval-risico), zon- en brandwerende beglazing en HR++ glas behoren tot de standaard mogelijkheden. Maar er is ook geïsoleerd glas met glas-in-lood uitstraling. Bijkomende gerelateerde werkzaamheden zoals het leveren en plaatsen van kozijnen en nieuwe draaiende delen behoren ook tot de mogelijkheden. Evenals het vervangen van tochtstrippen, in verband met kierafdichting, en het afhangen van ramen en deuren.

MONTAGE

Niet alleen de kwaliteit van het glas is belangrijk; ook de professionele plaatsing garandeert tevredenheid op lange termijn. Denk hierbij aan bijbehorende materialen zoals goede glaslatten en beglazingskit. Deze materialen verlengen de levensduur van de dubbele ruit inclusief het schilderwerk. Ook is het plaatsen op hoogte van glas voor ons geen enkel probleem. De montage van beglazing vindt uitsluitend plaats conform de huidige NEN/NPR-voorschriften en veiligheidsnormen. Volgens voorschrift van de fabrikanten wordt in bijna alle gevallen 10 jaar garantie verstrekt op de door ons gemonteerde isolerende beglazing (isolerende glas en lood uitgezonderd).

HERSTELWERKZAAMHEDEN EN SERVICE

Bij een eventuele ruitbreuk garandeert Hermans & Huijgens dat binnen 24 uur een goede oplossing geboden wordt. Doorgaans kan dit zelfs betekenen dat de schade hersteld is. Mocht de ruit, of in geval van schade aan een isolatieruit, niet aanwezig zijn, dan zorgen wij voor een passende noodoplossing.

Hermans & Huijgens heeft alle disciplines in huis om deze werkzaamheden voor u uit te voeren. Samen werken wij uw wensen uit om vervolgens vakkundig aan de slag te gaan in een zo snel als mogelijk tempo. Bovendien trachten we de overlast tot een minimum te beperken en worden de werkzaamheden op gedisciplineerde, veilige en schone wijze uitgevoerd. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden krijgt u 1 vast aanspreekpunt die de beglazingswerkzaamheden bij u thuis of op kantoor van het begin tot het einde begeleid. Het voor ons logisch dat communicatie voor, tijdens en na een opdracht van groot belang is. Openheid en transparantie zijn hieraan onafscheidelijk verbonden.

BTW-TARIEF

Om het energiezuiniger maken van uw woning te stimuleren wordt vanuit de overheid onder bepaalde voorwaarde 6% btw belast over de met de isolerende werkzaamheden belaste arbeid. Ook het aanbrengen van HR ++ beglazing valt onder deze regeling. Het materiaal wordt met 21% btw belast. Het lage btw tarief geldt als uw woning permanent wordt bewoond en minimaal 2 jaar of ouder is.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Ons team met vakkundige specialisten staat voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen door te spreken.