MET OOG VOOR KWALITEIT EN MILIEU

Om het milieu zo min mogelijk te belasten is het belangrijk dat er maatregelen worden getroffen. De zorg voor mens en milieu neemt in de afgelopen jaren toe, maar nog steeds dienen de nodige aanpassingen en ontwikkelingen doorgevoerd te worden.

Om de gezondheid van producenten en verwerkers van verf te beschermen zijn richtlijnen en wetten opgesteld. De door ons gebruikte producten voldoen uiteraard aan alle regelgevingen.

Zonder in te boeten aan kwaliteit, bieden de nieuwste producten ondanks dat zij minder milieubelastend zijn wel degelijk een betere UV-bestendigheid.

WETTEN EN REGELGEVING VOOR MILIEUVRIENDELIJK SCHILDERWERK

Sinds 2010 moeten alle verffabrikanten wettelijk voldoen aan de Europese richtlijn omtrent de hoeveelheid oplosmiddel in de verf. Hierdoor verdwenen in 2010 veel oplosmiddel houdende lakken.

MILIEUVRIENDELIJKE MATERIALEN

Door het verdwijnen van veel laksoorten zijn er goede milieuvriendelijke alternatieven ontwikkeld. Alleen de High Solids, Lijnolieverven en water gedragen verven zijn gebleven.

GEZONDHEID

Bij het maken van een milieubewuste (ver)bouw-, schilder- en glaswerkzaamheden is het altijd van belang te weten welke invloed dit heeft op onze leefomgeving. En niet minder belangrijk is uw gezondheid en die van ons team met vakmensen. Daarom leeft Hermans & Huijgens wetten en vergunningsvoorschriften na, stimuleren we milieubewust handelen en proberen we afval tot een minimum te beperken. Daarnaast vragen we altijd om ook onze opdrachtgevers mee te denken over milieubewuste mogelijkheden en oplossingen.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Ons team met vakkundige specialisten staat voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen door te spreken.