• Vakkundig herstel van glasschade
  • Isoleren van uw woning
  • Onderhoudscontract samenstellen

Glashandel Breda

Dé glashandel in de regio Breda Hermans & Huijgens kan verscheidene soorten beglazing leveren en plaatsen. Gefigureerd glas, gehard glas (waarbij rekening gehouden wordt met de veiligheid; doorval-risico), zon- en brandwerende beglazing en HR++ glas, bij Hermans & Huijgens uit Etten-Leur kan het allemaal. Er is zelfs geïsoleerd glas met glas-in-lood uitstraling. Wanneer u dit wenst, wordt de beglazing geleverd inclusief nieuwe kozijnen. Uw glaszetter in de regio Breda vervangt ook meteen tochtstrips.

Montage van de beglazing

Niet alleen de kwaliteit van het glas is belangrijk; ook de professionele plaatsing door deze beste glashandel in de regio Breda. Wij zorgen ervoor dat u tevreden bent én blijft. Wij leveren ook bijbehorende materialen zoals goede glaslatten en beglazingskit. Deze materialen verlengen de levensduur van de dubbele ruit inclusief het schilderwerk. Ook is het plaatsen van glas op hogere verdiepingen voor dé glashandel in de regio Breda geen enkel probleem. De montage van beglazing vindt uitsluitend plaats conform de huidige NEN/NPR-voorschriften en veiligheidsnormen. Volgens voorschrift van de fabrikanten wordt in bijna alle gevallen 10 jaar garantie verstrekt op de door de professionele glaszetter in de regio Breda gemonteerde isolerende beglazing (isolerende glas en lood uitgezonderd).

Herstelwerkzaamheden en service

Is er een ruit gebroken? Geen nood! Hermans & Huijgens repareert uw ruit snel en vakkundig. Mocht de ruit onverhoopt niet aanwezig zijn, dan zorgt uw glaszetter in de regio Breda voor een passende noodoplossing. Onze medewerkers staan voor kwaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit. In ons DNA is het gedisciplineerd, schoon én veilig werken verweven. De medewerkers van dé glashandel in Breda zijn VCA-gecertificeerde vakmensen. Daarnaast volgen zij met regelmaat bijscholingen en cursussen. Een groot aantal van onze medewerkers werkt al jaren bij onze glashandel in Etten-Leur, vlakbij Breda. Bovendien geven wij als erkend leerbedrijf graag de ruimte aan jonge talentvolle stagiaires en schoolverlaters. Zo zorgen wij ervoor dat uw ruitschade snel en vakkundig hersteld wordt. Heeft u ruitschade? Bel + 31 (0)76 501 97 54 en wij zorgen ervoor dat de schade snel gerepareerd wordt!

Bekijk ook:

Glashandel Roosendaal | Bouwbedrijf Breda | Aannemer Etten-Leur

Neem vrijblijvend contact op