• Vakkundig herstel van glasschade
  • Isoleren van uw woning
  • Onderhoudscontract samenstellen

Schilder Roosendaal

Zoekt u een schilder in de regio Roosendaal? Hermans & Huijgens in Etten-Leur is de specialist voor het uitvoeren van alle voorkomende schilderwerken. Wij werken volgens alle moderne voorschriften. Met meer dan 100 jaar ervaring zijn wij dé specialist in schilder- en renovatiewerken aan bijvoorbeeld bedrijfspanden en woningen. Zo kunnen wij hoogstandjes van duurzame kwaliteit leveren. Wij streven naar uw volledige tevredenheid. Zo geniet u of uw klant volop van uw geschilderde woning of bedrijfspand. Als schilder zijn wij actief in de regio Roosendaal, Etten-Leur, Breda, Prinsenbeek.

Producten en materialen van goede kwaliteit

Wij werken met de beste producten en materialen, zodat ons werk altijd van duurzame kwaliteit is. Schakel ons in voor werkzaamheden als afbranden, houtrotsanering en het vervangen van draaiende delen van ramen en deuren. Uw wensen en behoeften staan bij ons centraal.

Advies en voorbereiding voor al onze klanten

Hermans & Huijgens adviseert u graag voor al uw schilder- en renovatiewerkzaamheden in de regio Roosendaal. Kwalitatief duurzaam schilderwerk staat of valt immers met een goede en nauwkeurige inventarisatie van de ondergrond. Bij het voorbehandelen en schuren van een ondergrond worden vaak gebreken van de te schilderen onderdelen duidelijk. Onze vakmensen zijn, ook door hun opleiding en lange ervaring, in staat de gebreken te behandelen, zodat u kunt rekenen op kwalitatief goed schilderwerk. Als u dit wenst kan er ook een verftechnisch advies worden opgesteld. Uw schilder in de regio Roosendaal levert compleet werk af.

Onderhoudscontracten op maat

Voor uw woning of bedrijfspand kunt u bij dé schilder in de regio Roosendaal als privaat persoon of als Vereniging van Eigenaren (VvE) een onderhoudscontract op maat afsluiten. Uw bedrijfspand of woning wordt dan door onze vakmensen regelmatig gecontroleerd op verscheidende onderhoudspunten en mogelijke toekomstige gebreken. Samen met u maken we onderhoudsplannen voor de komende jaren. Dan zorgen we ervoor dat uw gebouw in een goede staat blijft en dat de kosten beheersbaar blijven en desgewenst gespreid worden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Uw ervaren schilder in Etten-Leur, vlakbij Roosendaal, staat voor u klaar! Ook voor beglazing en bouwwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op om uw wensen door te spreken. Bel + 31 (0)76 501 97 54 en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk ook:

Glashandel Breda | Bouwbedrijf Breda | Aannemer Etten-Leur

Neem vrijblijvend contact op