• Vakkundig herstel van glasschade
  • Isoleren van uw woning
  • Onderhoudscontract samenstellen

Bouwbedrijf Roosendaal

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in de buurt van Breda, dan moet u bij Hermans & Huijgens zijn. Wij zijn dé specialist in bouwwerkzaamheden, schilderwerken en glaswerkzaamheden. U krijgt bij ons nog die échte service. Daarom bespreken we voordat we aan de slag gaan eerst graag uw wensen, Bouwbedrijf Roosendaal.

Hermans & Huijgens: bouwbedrijf voor al uw bouwwerkzaamheden in de regio Breda e.o.

De specialiteiten van Hermans & Huijgens zijn zeer divers. Kennis, kracht en specialisme in schilderwerk, glaswerkzaamheden en verbouwingen zijn gebundeld in ons gerenommeerde bouwbedrijf in de buurt van Breda. Dit komt tot uiting in de passie, het vakmanschap en het bijzonder sociaal gezicht van ons bouwbedrijf dichtbij Breda. De dienstverlening is buitengewoon veelzijdig. We bewegen met u mee en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wij onderscheiden ons door het denken in mogelijkheden. Ook kijken wij verder dan de opdracht. Door actief met u mee te denken ontstaat er voor u een duurzame oplossing.

Bouwbedrijf Roosendaal, allerlei werkzaamheden onder één dak

Glaswerkzaamheden, schilderwerken en bouwwerkzaamheden zijn onder één dak te vinden, zodat u volledig ontzorgd wordt. Onze projecten komen tot stand in nauwe samenspraak en samenwerking met u. Daarom is de communicatie met u voor, tijdens én na het project belangrijk. Openheid en transparantie zijn hiermee onafscheidelijk verbonden. Wij hebben er alle begrip voor dat bepaalde opdrachten niet kunnen wachten. Daarom staan wij binnen 24 uur voor u klaar!

Menselijk kapitaal

Medewerkers zijn de belangrijkste schakel bij Hermans & Huijgens. Ons gespecialiseerde bouwbedrijf in de regio Breda staat voor kwaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit. In ons DNA is het gedisciplineerd, schoon én veilig werken verweven. Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerde vakmensen, die regelmatig bijscholing en cursussen volgen. Een groot aantal van onze medewerkers werkt al jaren bij een van de beste bouwbedrijven in de regio Breda. Bovendien geven wij als erkend leerbedrijf graag de ruimte aan jonge talentvolle stagiaires en schoolverlaters. Onze goed opgeleide, vriendelijke medewerkers staan graag voor u klaar. Heeft u een bouwproject? Bel + 31 (0)76 501 97 54 en wij gaan graag voor u aan de slag! Volg ons ook op Facebook.

Bekijk ook:

Glashandel Roosendaal | Bouwbedrijf Breda | Aannemer Etten-Leur

Neem vrijblijvend contact op

contact